АД Димко Митрев

Производство на крзно и крзнени производи

Крзнени обувки

      Крзнените обувки (топлинки, чизми, апостолки, влечалки, детски топлинки) како производ изгедаат удобно и се кристат во секој период од годината. Имаат смирувачки ефект врз кожата, ги неутрализираат базите, киселините и мирисите, ја регулираат температурата на телото, ја подобруваат циркулацијата на крвта, ја апсорбираат потта.

      Се произведуваат во широк асортиман за сите возрасти машки, женски и детски во повеќе бои и дизајн. Најголем дел од продажбата, како на странскиот така и на домашниот пазар ја остваруваме преку продажбата на крзнени обувки.